+386 (0)2 330 53 50 |  podpora@jamada.si
Uporabnost Pantheona Retail

Mobilna blagajna, prilagojena vaši dejavnosti

Za učinkovitost in uspešno vodenje vašega poslovanja, ne glede na to, s katero dejavnostjo se ukvarjate. Mobilna blagajna PANTHEON Retail bo vaše poslovanje podprla na zanesljiv, hiter in preprost način.

 

Cvetličarstvo

 

 

 Fitness    Frizerstvo in kozmetika
 cvetličarna4    fitnes    frizerstvo in kozmetika

Preprosta, pregledna in enostavna za uporabo je mobilna blagajna tista, s katero boste svojo dejavnost dvignili na nov in boljši nivo poslovanja.

Dostikrat ne gre na moč, zato raje uporabite pravo tehniko! Enostavno vodenje blagajniškega poslovanja z mobilno blagajno prihrani ogromno energije še za kaj drugega.

Prilagodite poslovanje v svojem salonu in ga vodite tako, da boste svojim strankam lahko ponudili najboljše možne storitve, prilagojene vsakemu posebej.

 

Gostinstvo

 

  Kmetijstvo Prodaja tehnike
gostinstvo1   kmetijstvo3   tehnika1

Strežba in dostava hrane in pijače gostom bo potekala veliko hitreje in tekoče, saj si boste z mobilno blagajno prihranili marsikatero nepotrebno pot.

Trdo delo na kmetiji si lahko vsaj malo olajšate z mobilno blagajno, ki vam olajša prodajo pridelkov ali blaga na domačem dvorišču ali tržnici.

Prilagodite prodajo tehničnega blaga z mobilno blagajno, ki omogoča sodobno, zanesljivo in uporabniku prijazno blagajniško poslovanje.

 

 Transport in dostava

 

   Vulkanizerstvo  
 PackageDelivery2    vulkanizer1  

Veliko časa preživite na terenu in na cesti? Mobilna blagajna bo vaša zvesta sopotnica ne glede na destinacijo ali lokacijo, kjer jo boste potrebovali.

Z mobilno blagajno lahko s pomočjo tabličnega računalnika, mobilne internetne povezave in prenosnega tiskalnika izdajate račune v skladu z zakonodajo.

 

O podjetju

JAMADA SKUPINA d.o.o.
Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor

Hitri kontakt

 

 

 

 

najsplet.eu